Zo zorg jij voor een magische kerst!

Kerst, voor veel mensen zijn het de mooiste feestdagen van het jaar. Gezellig met familie dineren, spelletjes doen, cadeautjes uitpakken en kerstliedjes zingen. Ben jij degene die dit jaar het kerstdiner mag organiseren voor jouw familie? Je wil dan natuurlijk groots uitpakken, hieronder lees je hoe jij zorgt voor een magische kerst samen met je familie!

Het is nooit te vroeg voor kerst!

De eerste keer dat je ‘All I want for Christmas’ in de winkel hoort hoef je nog niet meteen alles voor kerst in te slaan, maar op tijd beginnen is nooit een slecht idee. Begin met het maken van een lijstje met alles wat je moet inslaan. Van de boodschappen die gedaan moeten worden tot versieringen.

Misschien wil jij dit jaar je familie wel verrassen met een nieuwe kerstboom en nieuwe kerstversieringen. Met een Fairybell kerstboom val je altijd goed in de smaak! Een mooie kerstboom die de woonkamer vult is het begin van een magische kerst. Benieuwd welke kerstboom er in jouw woonkamer past? Neem dan een kijkje bij Fairybell en kies zelf jouw magische kerstboom!

Haal originele cadeaus

Cadeautjes halen is niet altijd even makkelijk, vooral wanneer je voor iedereen wat anders wil halen. Doe daarom eens goed onderzoek naar je familieleden. Wat hebben ze allemaal op Social Media staan? Wat vinden ze leuk om te doen? Zo kun je een lijstje maken met allerlei hobby’s van je familieleden en aan de hand daarvan cadeaus kopen. Met originele cadeaus zorg je namelijk ook voor een magische kerst.

Zoek de kerstsfeer buiten op

Vier jij de hele dag kerst met je familie? Ga er dan eens op uit. Je hebt tijdens kerst overal kerstmarkten. Als je ergens echt de magische sfeer van kerst wil proeven, dan kan dat daar! Kerstmarkten zijn altijd van top tot teen aangekleed in allerlei verschillende soorten kerstversieringen. Wanneer je alleen al aan komt lopen zie je dat de magie ervan af spat.

Daarnaast is er van alles te doen op een kerstmarkt. Dat betekent dat iedereen in je familie er zich kan vermaken. De kinderen kunnen er spelletjes doen en de ouderen kunnen een lekkere kop chocolademelk bestellen en deze opdrinken onder het genot van een bandje of een toneelstuk.

Haal dus niet alleen de magie naar binnen, maar zoek de magie ook buiten op! Maar het allerbelangrijkste is dat je samen bent. Want waar je familie is, daar is de echte magie te vinden!

 

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Daktuinen-Van-Vliet
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart